Tel 054-240 490 telefon

Om oss

Om oss

The Packaging Greenhouse är en fristående aktör med inriktning på utbildning och forskning inom pappers- och massateknik. Behoven och utmaningarna för industrin är stora men även möjligheterna. Företaget startades 2004 av värmlandsklustret Paper Province med bl.a. Valmet, Stora Enso, Billerud och Nordic Paper. Syftet var att skapa ett gemensamt kunskapskluster för innovativa idéer och att driva branschgemensamma problem. Och det är fortfarande på den basen som The Packaging Greenhouse vilar idag.
 
Vår nisch är fortfarande utbildningar som är skräddarsydda för skogsindustrin och förbereder våra kunder på alla nivåer med kompetensutveckling, från ledning till operatör.
I vårt gedigna nätverk handplockar vi utbildare och föreläsare. De är valda för att de har spets inom sitt kunskapsområde samt för att de har en pedagogisk förmåga.
 
För att möta morgondagens konkurrens har vi även Innovationskluster eller så kallade tankesmedjor. Syftet med tankesmedjorna är att stärka skogsindustrin i Sverige och därmed alla samhällen som ligger i nära anslutning till dagens massa- och pappersbruk. Vi kan driva vilken fråga och idé som helst som ger morgondagens brilljanta produkter och tjänster.